Lullaby Music

Welkom

Hallo en welkom op mijn Lullaby Music website.

Mijn naam is Debora Hulskamp en ik ben een awarded songwriter en producer woonachtig te Voorburg, Zuid-Holland.

Wat aanvankelijk begon als een opdracht voor een bekend internationaal 'baby-merk', heeft mijn passie voor slaapliedjes aangewakkerd. Nadat ik twee lullabies voor het merk had gecomponeerd, besloot ik door te gaan met het maken van deze op piano en muziekdoos gebaseerde slaapliedjes. Ik had een goed excuus, ik had gelijk een cadeau voor mijn zwangere buurtjes. De eerste keer dat zij en haar partner naar mijn slaapliedjes luisterden, vielen ze allebei in slaap, al voor het einde van het vijfde slaapliedje... dus ik denk, blijkbaar is het niet alleen voor baby's en kleine kinderen, maar ook voor volwassenen om er heerlijk op te snoezelen. En eigenlijk wist ik het al, ik had ze natuurlijk op mijzelf getest.

Ik had vooraf wat onderzoek op internet gedaan en het viel me op dat er niet veel nieuwe originele slaapliedjes zijn gecomponeerd sinds de bekende Twinkle, Twinkle Little Star en de liedjes van Brahms, Mozart en Mr. Disney. Jammer, vind ik, want slaapliedjes maken al eeuwenlang deel uit van ons repertoire en hebben ze, door de eeuwen heen, keer op keer, hun ontspannende, wiegende en slaapverwekkende effecten bewezen.

Ik merkte ook dat ik niet kon stoppen met het maken van deze lieve zoete pareltjes. Dus ik zal ze gewoon blijven componeren en ik hoop jou, je baby, meer buren, met mijn lullabies te helpen ontspannen, snoezelen.. en heerlijk.. in slaap.. te.. val..len..

Zzzzz...